Pisskatter..

Skilla jäklen är i protest. Hon har pissat på flera ställen som inte är hennes låda flera gånger. Helt normalt att klättra upp på ett hyllplan och pissa där. Nu hoppas jag att det är kattsanden som hon protesterat mot, den är tillbaka bytt. Kan ju vara att hon gnäller om flytten också. Det luktar ju så satans illa. 

Idag har vi varit och kikat på ett hus i vår smak. Stort fint hus med stor tomt och låg lite utanför Västerås. Fan att vi inte kan flytta nu. Så vill jag bo. Vi verkar vilja bo likadant iaf, annars är vi dåliga på att komma överens med många saker. Meeeen om ett år så har vi förhoppningsvis råd med det hus vi vill ha. 

Jag har ett problem, förutom att magen växer som ogräs så gör även brösten det. Nu börjar det bli svårt att hitta bh-ar i min storlek som inte kostar enligt mig för mycket. Det hade varit en sak om jag visste att storleken skulle stanna resten av graviditeten men så lär det ju inte bli. Men det är inget jag kan göra något åt. 

Ne nu ska jag ta hand om kisstvätten, som Skilla borde ta hand om.. Kisskatt!!

Julafton igen?

Babynest och babysitter har kommit idag, väntar på att E ska vakna från sin vil så vi kan åka och hämta det. 
Igår köpte vi spjälsängen så jag ska försöka montera ihop den, det slutar troligen att jag sitter på golvet och låter E göra det. Så ett tag kommer det få stå två sängar i hennes rum, vaggan kommer få vara i vårt sovrum sen när hon kommit till världen. 
HM och kapp ahl har haft kund dagar, köpte en T-shirt och kofta till mig själv från HM sen bebis kläder. Sen idag köpte jag lite mer bebis kläder från kapp ahl. Får nog köpa på mig lite mer bodys, det är mest mini klänningar och mini koftor som finns i hennes garderob just nu. Jag skulle kunna handla hur mycket som helst men försöker låta bli. Jag tror egentligen det bara är bodys som behövs nu i strl 50/56. Men känner jag mig själv rätt så kommer det nog hamna liiite mer klänningar där :) 

Nej nu börjar jag bli hungrig. Dags att väcka E. 

26/3

Snart är även denna månad över, kanske det inte går så sakta ändå. 
Idag har vi haft internet nissar här hela dagen, dom trodde det skulle ta max en timma, 07:30 kom dom och ca 16:00 åkte dom. Det var tydligen ingen lätt sak att ta hand om. Men äntligen har vi ett fungerande internet, nu kan vi se serier och moto gp som vi vill :) resten kan jag göra på mobilen.

Idag beställde jag efter flera veckors letande en babysitter. En billig men ser iaf stadig och bra ut. Man ska kunna ändra lägen på den också. Beställde även ett babynest. Så nu är det "bara" spjälsängen kvar. Men jag vet vilken vi ska ha, gäller bara att E ska få lusten att åka dit och bära. Det är ju en hel del kvar att köpa men inte av de större sakerna. Nu är det iaf saker som vi kan köpa i Västerås som är kvar.



Imorn ska jag försöka hitta något klädesplagg till mig själv, det lockar ju inte direkt men det är inte snyggt med magtröjor när man är gravid. Jag har nog töjt ut väldigt många linnen redan. 

Idag har jag fått känna på rejäla sparkar, kunde även känna en fot med handen. Det går inte beskriva känslan, det går inte förstå den heller om man inte varit med om det. Nu är fötterna uppe vid revbenen ibland. Hon har varit väldigt livlig ikväll. 
Vad jag längtar efter att få se henne. Undra om hon blir mörkhårig som mig eller lika ljus som E var när han var liten? 
Hur tjock jag än kommer bli under denna graviditet så kommer hon vara värd det. Jag hatar att vara en tjockis men det kan jag ta tag i sen. 

Nej det är väl dags att sova innan jag ska upp och köra.. 

Det löser sig...

Ringde fk idag, ännu ett övervägande att neka mig ersättning. Men nu förstår jag mer varför, min läkare är seg i skallen och har troligtvis inte skrivit ett sjukintyg åt en gravid förut. Han ger för lite detaljer. Nu är det ju inte säkert att det kommer hjälpa men han kan ju börja med det. Tycker det är kasst när jag ändå bad honom sist att göra om det. Efter detta är över byter jag läkare, jag tycker han är dålig. Så detta förstörde ju min dag. Samtidigt som jag tänker att det löser sig så blir jag förbannad och ledsen. Läkaren ska ringa på tisdag nästa vecka och nu har jag skrivit upp vad han bör skriva på intyget. Han har nämligen skrivit emot sig själv.

Annars så känns det som jag har feber, kroppen känns helt slut, mer än vanligt. Jag fryser och orkar mindre än vanligt om det ens är möjligt. Min rygg är paj och jag är bara jäkligt tung. 
Det har blivit ett jäkla gnällande nu men det är inte mycket som går åt rätt håll.

Vi har bott här i snart 3 veckor, tele2 är pissråttor som inte fixat internet än. Vi vill se moto gp som börjar på fredag och sen vill vi se Sopranos. E har ringt dom massvis med gånger men det händer ju inget. Skulle jag ringa så skulle jag troligen börja lipa för det är sånt jag gör nu när jag blir arg. 

Jag tror fisen i magen vänt sig, känner inte av sparkarna lika väl längre. Men jag känner dom och det är väl det viktigaste?! 

Gick in och kollade skatten, något negativt med att räntor sänks är att skatteåterbäringen blir mindre. Men kommer ändå få pengar tillbaka, lagom till bebis kommer kanske :) 

Nej nu ska jag se lite revenge, imorn hoppas jag att det blir en bättre dag. 

Helgen är över

Det var ju inte direkt att bara åka till Falun och sätta sig på en plats, jag skulle inte göra om det gravid. Min kropp var och är fortfarande lite död. 

Somnade i bilen både påvägen dit och hem. På kvällen åt vi på fragolino. Jag tror inte jag följer med ut något mer nu, det är trevligt med sällskap men att gå ut nykter är inte så spännande. Och sen är det inte lika kul att gå ut och äta längre. Visst kan det vara gott, men det är godare med ett glas vin eller öl till. E får gärna gå ut, men jag vill nog stanna hemma och kunna lägga mig precis när jag vill. 

Nu tänkte jag snart sova, haft huvudvärk hela kvällen och försöker att låta bli tabletter även alvedon. Så jag får försöka sova bort värken istället. 

Nattinatt!

Helo

Då vart det fredag igen, denna vecka gick ju ganska så snabbt ändå. 
Har inte gjort så värst mycket, var till min träliga läkare, nu får jag vänta och se vad fk säger. Nekar dom mig så hoppas jag dom förväntar sig en utskällning. Jag har aldrig haft med dom att göra innan och det är inte så att jag tycker det är kul att vara hemma. Sen anser jag inte det är okej att jag skattar för att vissa lata människor ska få bidrag men jag får ingen ersättning när jag väl behöver den ersättningen. Nu menar jag lata som lata, inte sjuka människor. 

Resten av vagnen kom i måndags så nu är den hel och väntar på att fisen ska ligga i den. Det är en bra bit kvar och jag vet inte vad jag ska göra för att få tiden att gå. Tycker jag blir trött av att göra väldigt lite, kan ha energi en timma sen försvinner den. Det är endel att göra här hemma men de flesta kartonger är E's. 
Saker försvinner alltid i en flytt, restaurangchansen är borta, fick även en rabattkupong på Lekmer när vi köpte vaggan som är borta. Tänkte köpa skötväska och kunde fått den billigare om jag hade någon utav dom. Dumt! 

Imorn åker vi till Falun och tittar på världscup, jag sa att jag följer med om det finns sittplats och det ska det göra, annars får E agera stol. 
Jag äger dock ingen jacka som går att stänga längre, dragkedjan gick sönder för någon dag sen, magen är ganska så stor nu. Så håll tummarna att det inte är så kallt i Falun. 


...

Fredagen började ju bra men slutade sådär. 
Fick ett trevligt brev från fk som skrev att de eventuellt nekar mig sjukpenning, tycker jag är förbannat trevligt att veta efter att varit hemma en månad. Men jag måste få prata med min läkare så han får skriva om intyget, och hoppas att det kan hjälpa något. Annars blir ju det här kul med pengar. Jag hade inte tänkt att gå tillbaka till jobbet för min kropp klarar inte av det, det handlar inte bara om mina fötter längre, bär jag något lite för länge eller i trappan så får jag så satans ont i svanken att jag inte kan böja mig framåt utan att det gör svinont. Och när jag går lite snabbare så får jag (enligt vad bm trodde) sammandragningar, det är som något tryck neråt och känns inte alls bra. Vilket betyder att mitt jobb funkar inte för mig under denna graviditet. Men jag får försöka få min läkare att förstå detta så han kan skriva ett normalt intyg istället för att det mer eller mindre står att jag har ont i hälarna. Pucko! Det skulle kännas bättre om jag hade en kvinnlig läkare under graviditeten, för en man kan omöjligt veta hur det kan kännas att vara gravid. Alla graviditeter är olika men ändå, han kan aldrig veta. 

Nästa sak som hände är att vagnen hade kommit, fick den i 3 olika paket och när vi öppnade upp den så är inte liggdelen med. Men så jäklans bra då.
Jag hoppas verkligen att den delen kommer snart, spelar ingen roll att det är ett tag kvar till bf, dom skulle inte levereras olika datum. 

Har försökt sova i över en timma, det är väldigt svårt att ligga skönt nu, på sidan känns väldigt obekvämt men jag ligger gärna så. Sen får jag ont i höften och då måste jag vända mig om igen. 

Så nu får det vara färdiggnällt för denna gången.

Äntligen fredag

Konstigt att jag längtar efter helg lika mycket nu som när jag jobbar. Men jag får mer av det sociala på helgen. Och idag kommer mamma och pappa. Tycker lite synd om min far som åker fram och tillbaka till Sthlm på vardagar och får åka upp hit idag. Men efter helgen kommer det ju dröja innan vi får besök från dom. Jag ska försöka åka ner själv istället. 

Igår var jag hos bm, behövde inte ställa mig på någon våg :)
Jag låg liiiiite lite över medel i kurvan men inom det normala. Jag fick höra vår lillas hjärtljud, så häftigt. Och det hördes så väldigt tydligt. Nu ska jag dit nästa gång 4.e april. Det känns så långt kvar till juni men jag hoppas det går snabbt även att jag troligtvis kommer vara hemma. 

Barnvagnen har kommit så den ska hämtas idag. Vi ska även iväg och äntligen köpa oss ett matbord. Så med lite tur kan vi äta tacos vid bordet idag. 

Nu ska jag hoppa in i duschen ( jag saknar badkaret enormt mycket ). Sen ska jag dammsuga lite, det är ju lite mer att städa nu sen vi flyttade.. 

Känslig..

Vet inte om jag är inne i någon period men det känns som om jag är enormt känslig just nu. Jag kan skämta om mig själv som en tjockis men samtidigt så är det riktigt jobbigt att vara så stor och klumpig. Att känna sig fet och ful tar emot. Speciellt när det är samtidigt.
Det är över 3 månader kvar och det blir inte bättre. Jag får helt enkelt försöka bita ihop men ibland blir det bara väldigt jobbigt.

Imorn ska jag till bm, gissar på en vägning där? Bah! Vill inte. 

Mamma och pappa kommer upp ihelgen. Mamma ska opereras om en vecka ungefär och ville gärna se hur vi bor, hon ska operera foten och kommer inte få stödja på den på flera veckor. Om jag fortsätter att vara sjukskriven åker jag nog ner och gör henne sällskap några dagar. Det går så långsamt här hemma, även att det finns så mycket att göra här.
Men min rygg säger ifrån, så när jag går i trappan så gnäller den. 

Väntar på tele2 ska ringa, dom skulle ringa vid 14, men dom är väl lika sega som deras internet är här... 
RSS 2.0