17.e Februari

Tog tag i resten av städningen, det tar ett tag innan det blir färdigt även om vi har liten lägenhet, klart det hade gått snabbare om vi hjälptes åt... Men nope!!
Gjorde tacos till middag, det är är alltid lika gott. Skulle nog kunna äta det flera ggr i veckan utan att tröttna, fast jag vill inte chansa ;), sen är inte E så överförtjust i det heller.

Här håller det på och snöar, varför kan det inte sluta? Finns det någon människa som vill ha mer snö?

Har börjat få tillbaka mitt sötsug, vilket är livsfarligt, borde slänga alla sötsaker som finns här i hemmet. Finns ju inte så mycket men ändå. Inte bra, inte bra. Men det är säkert för att man ätit som man gjort nu det senaste. Men nu äter jag någorlunda normalt till söndag, sen banta i 3 veckor.

Imorn ska jag tvätta, funderar på att göra så som E ofta ber mig göra, han tycker inte man behöver tvätta 1 gång i veckan och ber mig då inte tvätta hans tvätt, för han är för lat för att hjälpa till. Men jag har tvättat hans tvätt ändå. Men kanske jag ska skippa det imorn, så han själv förstår att det behövs mer än 2 ggr i månaden.

Nehe känns som om jag kommer att komma i säng lite tidigare än igår, dawsons creek och popular gick änna fram till 05 på morgon..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0