6.e Feb

Då var kvällen och dagen över, snart midnatt. Såg knappt på melodifestivalen, det jag såg var kasst, så jag pluggade lite teori istället, denna gången gjorde jag 2 övningar, i vanliga fall räcker det med en åt gången, beroende på hur tråkigt det är. Men nästa övning skulle vara om vägmärken, så det får vänta tills kanske imorn. Men snart är jag färdig med alla övningar :) Se hur det teori provet går..*host* :)
Jag vill gärna ha körkort, sån frihet, jag behöver aldrig igen fråga E om vi kan åka dit eller dit. Kunna åka hem när jag känner för de. Ja vilken frihet. Men jag måste ju börja köra nån gång, E måste fått en sten i huvudet för han påstår att det blir billigare om jag kör med körskolan, jomen visst serru! Vad är det en lektion kostar? 400:- för 40 minuter, jag tror inte riktigt det kostar så mycket om jag kör med E, fast han menar ju på att han kan visa fel och bla bla bla, men jag SKA köra med dom också, men jag vill först lära mig att köra utan att verka dum i huvve. Men nu har han ju "ny" bil, så det dröjer väl. Lite kul att någon tjatar men jag får ju inte köra? Hmm..

Nej det är inte alltid jag förstår mig på guys! Dom kan vara ett annat folkslag ibland. Fast jag tror många tänker likadant om oss också?=)

Vill ha någon förändring i livet, men det nämner jag inte för E, jag har precis fått skaffa en till katt.. Den ena förändringen är bara något som jag kan göra något åt: utbildning, sen vill jag flytta, skaffa familj. Och en resa tror jag vore bra för oss. Men planera finns inte.

Nej jag tror jag lägger ner här nu, känns som det blir för mycket negativt och ni får bara höra min mening. Det kan vara elakt :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0