Leta och leta..

Idag har jag tagit en rejäl sovardag, vilket har varit så väldigt behövligt och efterlängtat. Efter allt slit denna vecka så behövdes det en dag som jag kunde sova ut.
 
Det har kommit ut endel på hemnet nu, men det är inte mycket som faller oss i smaken (E i smaken). Jag vill helst inte köpa en lägenhet för då vet jag att vi snart kommer flytta igen. Och det är inget kul att flytta. Speciellt inte att hålla på med att fixa innan visningar. Så jag tror faktiskt vi kommer ta en hyresrätt om vi inte hittar ett hus/par/radhus. Och blir det en hyresrätt så bor vi kvar i stan, och vi tänker inte flytta till något ut tvättmaskin och diskmaskin. Vilket gör att denna hyresrätt troligvis kommer bli ganska så dyr. Det är rätt så krångligt allt det här. Vad skönt det hade varit om vi hade ett boende klart. Men jag hoppas verkligen att VÅRT boende dyker upp snart.
 
Ne det är väl dags att packa ner några kartonger ner i källaren.
 
Förresten, visst är det väl normalt med skumma drömmar under graviditeten? Det är det i vanliga fall också men sen jag blev gravid så har jag drömt väldigt konstigt och ofta. Flera i min närhet har varit dödsjuka och sen har jag varit med i krig. Och E är allmänt jäkla elak i drömmarna. Ibland kan jag vakna upp och nästan vara förbannad på honom men så kommer jag på att det var en dröm.
 
Nu är det bara 1 vecka kvar tills ultraljud. Försöker pika in att nästa fredag får vi veta könet till E, men än så länge tycker han inte att vi ska ta reda på det. Men joooooo jag vill. Jag är för nyfiken för att inte få veta. Hur ska jag kunna gå i ca 22 veckor till utan att veta? Det går ju inte.
Jag trodde faktiskt jag skulle ha större mage nu, och inte bara en degklump menar jag. E tycker den har växt de senaste veckorna men själv så ser jag inte någon större skillnad. Jag vill att den ska växa, sen börja känna sparkarna. Det är jobbigt att inte veta något alls hur fisen där inne mår (fisen passar bra med tanke på all gas den producerar). Skulle vi inte gått på ultraljud nästa vecka hade jag nog gått till specialistmottagningen igen. Det har redan gått 7 veckor sen jag var där och gjorde ett tidigt ultraljud. Tiden går ganska så snabbt även att det känns som om det går skit sakta.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0