Det blev en lugn helg..

Jag åkte till jobbet igår i tron om att jag skulle jobba, kom dit och jag fanns inte med i planeringen, väntade ifall någon skulle ringa sig sjuk, vilket det oftast gör, men inte den här gången. Så jag cykla hem igen och la mig under täcket och somnade om, det var faktiskt inte helt fel. Men idag gav jag bort den lediga dagen till en jobbarkompis, så jag har jobbat idag. Måste bara kolla hur det blir med semesterdagar och betalningen, enligt en annan på jobbet så har jag rätt till betalt på lördagen. Får väl se hur det blir.
Så igår var vi ute och övningskörde, det har gått ganska så bra att köra med E fram tills nu i slutet, ibland vill jag kasta ut han från bilen, ibland vill jag hoppa ut i farten. Jag VET att jag gör fel ibland, men när han gapar så gör det mig stressad och jag skriker tillbaka. Jag hoppas verkligen att jag klarar nästa uppkörning, för jag vill inte ha E som handledare längre :)
 
Mina helger är väldigt väldigt sällan uppbokade, men kom på att hela september så har vi något som vi ska göra varje helg, nästa helg ska vi ut och äta med E´s pappa, helgen efter det fyller jag för mycket, och då åker vi eventuellt ner till Vetlanda, helgen efter det är det jobb, helgen efter det kommer mamma och pappa upp och vi ska på speedway gp i friends arena, helgen efter det jobb, sen är väl september slut?
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0