Jag är uttråkad...

Har en känsla av att det kommer bli rätt många tråkiga inlägg här, för jag har ju fan inget att göra. Det jag har gjort idag har gjort att det gör ännu mer ont, så jag får försöka ta det lite lugnare.. Balle vad trist! Superbra ordförråd har jag också..

Har suttit inne på kattforumet, som inte bara är om katter utan det kan stå om allt möjligt, idag hittade jag till inredningstråden.. Och jag vill göra om här hemma, om jag hade pengar, hade jag nog faktiskt kunnat tänka mig att göra om det mesta, inte för att jag tycker något är direkt fult, men det skulle kunna bli mycket snyggare.
T.ex köket, skulle gärna antingen ha ett mörkare kakel, eller mörkare skivor. Golvet i hela lgh hade jag också kunnat göra mörkare. Badrummet vill jag gärna byta ut handfatet(eller inte handfatet men skåpet) och sen hade jag nog hellre haft dusch... Sovrummet är väl helt okej, förutom möblerna som jag vill byta ut Och jag hade gärna haft en riktig dörr istället för skjutdörr. Men nee nu blir de ju inte så, de är ju för jäkla dyrt alltihopa, förutom skåpet till handfatet som kanske inte är så dyrt.. Men sen är jag smått trött på allt det svarta, det suger åt sig allt damm. Men vitt är inget jag vill ha heller, inte när resten av lägenheten är vit, vit och vitt, inte min smak.
Ne så de får väl vara kvar såhär tills jag kommer på vad man kan göra..

Det hade varit lite enklare om min sambo inte hade brytt sig alls om hur det såg ut. Då hade jag välkomnat mycket lila och svart. Och sovrummet hade jag nog gjort lite åt det "shabbychic"(stavning) hållet, för där har jag ju iaf målat om väggarna..

Spännande inlägg såhär mitt i natten.

Någar förslag om vad jag kan underhålla mig med i veckan? Inomhus?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0