Sunday

Vilken fin dag, mysiga höstdag. Vi gick ner till stan (hur fasen säger man när man så gott som bor i stan, ner eller upp?) käkade brunch på sportbaren, den är ju sådär, vi har ätit den en gång innan och då var den också inte på topp, men vi hoppades på att den skulle vara bättre nu, men ne likadan som sist. Varför har inte hotellet kvar sin brunch för, den var ju toppen. Efter brunch så gick E och klippte sig, vilket var på tiden, så nu är han min fina E igen :)
Jag gick och kika i lite affärer och upptäckte att vi fått Rut m.fl i Punkt, det kliade lagom i mina fingrar, jag vill shoppa kläder. Men neeeej jag kan inte och får inte, inte just nu. Men dom verkade ha bra priser och ganska så snygga kläder.. Hittade en skjorta och en mössa som jag kanske vill ha.. SEN!

Nu har jag precis satt på en maskin disk och en maskin tvätt, plockat undan lite. Och nu bor jag i soffan igen. E är och tvättar sin mc. Tänkte vi kanske kunde gå ut och gå en sväng sen, ska ju vara väldigt fint häromkring, måste väl se oss omkring nu när vi bor här? Kan ju inte bara gå fram och tillbaka till pizzerian ;)

Imorn är det jobb igen, men bara en kort vecka, har min långlediga helg denna veckan, och veckan efter det åker vi heeeeeeem, fan, kom precis på att vi inte har skaffat kattvakt.. Skit! Vägrar lämna dom helt ensamna utan att någon ser till dom fre-söndag.. Aja det löser sig nog.. Någon vänlig själ kanske kan titta till dom..

Något bra på tv kanske??



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0