Färdiga??

Äntligen färdiga ur aspvret, vi trodde vi skulle vara färdiga där redan i tisdags, men oj så fel vi kunde ha. Var där sist idag.
Igår så hade vi beställt ett städteam AR Städteam rättare sagt, absolut inget jag rekommenderar, jag tycker för det första inte dom var något speciellt bra på att städa, fast mest småsaker som dom glömde. Sen så snodde dom med sig ALLT utan lampor som vi lämnat kvar, t.ex stege som vi lämnade kvar för dom skulle komma åt bättre, E ställde ut skohyllan på balkongen, den snodde dom också med, plus glas och bestick och lite annat. Vafan får dom att tro att dom kan sno våra saker? Och vi kom ju t.om dit medans dom var där, då hade dom ju kunnat fråga? Men vi fick ringa och be dom komma tillbaka med våra saker. Och det gjorde dom. Men aldrig igen tänker vi anställa ett par billiga turkar till att städa.
Usch nej jag orkar inte skriva om aspvret.

Verkar väldigt bra i den nya, har fortfarande endel att plocka upp, men har fått upp det mesta ändå. Så svårt att veta vart man ska göra av allt bara. Men när allt är klart så kommer det nog bli jätte fint. Jag ska nog sälja köksbordet så vi kan köpa barbord istället, fondvägg till tv väggen, matta och möbler till den inglasade balkongen, tv till sovrummet, dörr till sovrummet(är just nu öppet mellan vardagsrum och sovrum), byta knoppar i köket ( hon som bodde här innan har 3 knoppar på varje lucka, WHYYYY?????) Ja så det är ju endel att köpa, fast inget är ju några direkta måsten. Men vi ska väl försöka köpa de så snart som möjligt. Diskmaskin och tvättmaskin är ju en dröm :) Har redan kört några rundor på båda.
Först idag har vi orkat bygga ihop sängen, vi har däckat ganska så snabbt när vi kommit hem varje dag denna veckan.

Imorn ska vi nog kolla lite på barbord, tv och lite annat.

Känns förbannat skönt att ha lämnat aspvret utan att behöva betala dom något. Vi fick bara fixa lite tapeter istället för att betala 3600 för att dom skulle göra jobbet, blev under 500 att göra det själva..

Nej finns ju saker att göra här..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0