Halkbana..

Tror inte jag nämnt om att jag har halkbana på tisdag, endel är kanske såna som tycker att det ska bli skit jul, men jag gör det då inte, att åka dit med andra människor och köra med dom i bilen, vafan, blir ju tillräckligt nervös med att köra med trafikläraren. Så nej det är inget jag ser fram emot, ikväll tappade jag totalt lusten att köra bil, köra när det är mörkt är ju livsfarligt, men vänjer sig säkert, men hur lång tid tar det då? Sommarkörkort vore nog något för mig. Köra i mörker inom stan funkar ju, men på en landsväg, med bilar som bländar en och kör som galningar, ne fyfen.

Imorn kommer våra nya tapeter, E säger sekunden efter vi beställt dom om dom verkligen var så snygga, att uttycka sig innan gick nog inte. Aja, vi lär väl se, den väggen som ska tapetseras är så liten så den är inte ens jobbig (säger E).. Och vi behöver bara köpa en rulle så något dyrt blir de ändå inte.

Jag funderar på om jag ska ta en sväng på stan imorn (tröstshoppa inför tisdagen) fast inga kläder utan isf något till hemmet.

Nehepp det är väl dags att göra sig ordning för sängen, katterna har nog borde lekt som galningar och sovit i sängen när vi varit borta, kan nästan göra en kattmössa av all päls.. Så måste ta klädrullen och få bort allt hår från överkastet..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0