Heeeeeeeelg..

Sådärja då var denna veckan avklarad, inte helt fel med en två dagars vecka, och nästa vecka är dye bara en 3 dagars vecka. Ganska så lyx? Ohja..
Undra vad som händer på nyår förresten??

Så ikväll blir det att packa.. Får ju bli endel eftersom jag är hemma i 5 dagar.. Yeey! Sen ska man ha plats för julklappar, hmm.. Borde nog skaffa mig en större resväska..

Ikväll får det bli lite mys, E ska få en julklapp av mig redan idag och resten när jag kommer tillbaka på söndag. Vi hade en gräns denna gången, gick bara över liiite än så länge. Ska försöka att inte köpa något mer i vetlanda, tur att det finns så dåligt med snygga killkläder där..

Håll alla era tummar imorn för att mina tåg ska gå som dom ska. Värst är ju om det stannar och blir försenat i norrköping, visserligen ligger centrum nära, fast har inte så värst mycket att shoppa för.. Lönen kommer ju inte förrän på torsdag..

Aja vi får se när nästa inlägg blir, brukar bli lite fattigt med dom när jag är i vetlanda.. De enda gångerna som jag har något att göra om dagarna :)


Kommentarer
ELLEN

Kika in på min bloppis och se vad som finns att fynda! Allt mellan kavajer, skor, ytterplagg och innekläder!. Mycket retro/second hand finns att hitta! Nu har jag även sänkt priset på nästan alla varor, lagom till jul!



Mvh Ellen, http://ellensbloppis.blogg.se

2010-12-21 @ 16:02:47
URL: http://ellensbloppis.blogg.se/
alexandra '

Det skulle vara jättegulligt ifall du skulle kunna gå in och rösta på CHILI på sidan nedan, man vinner ett presentkort på ett halvårs förbrukning mat vilket skulle vara superbra att vinna! :D Tack på förhand! Kram!



http://edgeman.blogg.se/2010/december/vi-ar-med-och-tavlar.html

2010-12-21 @ 16:58:14
URL: http://aea.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0