11.e Maj

Fredag och helg för de flesta, inte för mig. Men jag har inte jobbat helg på ganska så länge så jag låter bli att gnälla om det :)
Jag vet att jag ofta är riktigt trött på mitt jobb, och jag vill byta jobb, men dagar som denna gör att man står ut. Jag bjöd en kund på fika och ni anar inte hur glad och tacksam hon blev. Det är kul att göra någon så glad.

E är på jobbfest, med Solna, Västerås jobbfesterna är slut forevvvveeer (yeey!!!), men eftersom det inte går så sena tåg så lär han inte komma hem allt för sent.

Nu ser jag på lite hockey, Sverige-Ryssland, Sverige leder för tillfället. Men sen knäpper jag över till BB.

Joo, igår åkte vi ut och övningskörde, det gick ganska så bra, fast jag var riktigt jäkla spänd. Sen tycker jag tyvärr inte ens att det är speciellt kul att köra, men alla pratar ju om friheten så jag får väl helt enkelt lita på att den är förbannat skön och fortsätta ändå :) För ibland vore det ju skönt att kunna sticka iväg nån annanstans än bara till affären när man är lite pissed off!

Men teori, jag förstår inte hur jag ska få in allt det där otroligt tråkiga i mitt huvud, sånt som inte intresserar mig går Inte in, E vet om det, han skäms ibland för hur lite jag vet.. It´s true.

Ska städa bort tacosen och ta fram chipsskålen istället..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0