Cleaning all day Lååång

Har så gott som städat sen jag vaknade, vaknade visserligen ganska så sent men ändå. Nu är lägenheten ren..
Så nu är det bara Eve som väntas :) Hoppas hon hittar hit bara, får nog vara beredd på några samtal att hon lyckats köra vilse nånstans.. Haha.

På sista tiden har jag märkt på mig själv att jag stör mig mer och mer på barn, aldrig varit direkt känslig för skrik och tjut, men tydligen nu. Stör mig inte alls på de barn som jag känner, det är en helt annan sak. Men som på bussen från Kreta,flyget från Kreta, Kolmården, SKRIIK och TJUUT! Fast egentligen är det inte barnen som jag stör mig på utan föräldrarna, få ungen att sluta? Det är säkert inte alls så lätt, jag vet ju inget om det egentligen. Men ändå, som ungen på flyget från Kreta, den ungen skrek så gott som HELA tiden, hörde aldrig någon som försökte få ungen att vara tyst.
Jag antar att det är lätt att gnälla på föräldrar när man själv inte är en, kommer säkert vara någon som gnäller på mig den dagen vi skaffar barn..

Nu behöver jag en dusch känner jag. Sen hoppas jag E kommer hem från sin mc tur snart så jag kan få panta alla dessa cola flaskor..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0