Dagarna går..

Inte mycket som hänt sen sist. Det var möte på jobbet i tisdags, vi ska ju byta namn från Carema till Humana, inga mer fria kläder inte, buhu. Jag är inte så överförtjust i att visa vart jag jobbar och tycker om att gå i mina egna privata kläder, men samtidigt förstår jag varför vi ska ha arbetskläder. Mitt schema ska ändras också, inga mer kvällar, jag jublade lite inombords, inga mer delade turer. Härligt, fast allt kan ju inte vara bra, jag förlorar min 4 dagars ledighet, det blir istället 3 dagars ledigt. Jag tycker att vi människor som jobbar helg/röda dagar borde ha mer semesterdagar än folket som har måndag-fredag jobb. Det borde ju inte vara annat än rättvist. Tycker jag.
Men det är även därför jag kikar på andra jobb, men det är svårt, jag har hittat ett som jag är lite sugen på att skicka in ansökan till. Men jag väntar på E, hur vi ska göra med stadbyte och lägenhetsbyte. Och jag hoppas att han snart få veta något.
Lite tröttsamt att bara prata om saker men att vi aldrig gör något åt det.
 
Imorn har jag ledig dag, sovmorgon och städning står på schemat som vanligt. Ser inte alls fram emot helgen, delad tur både lördag och söndag, men jag får tänka att det är sista nu..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0