Lördag

Skönt att sova ut, vaknade runt halv 11. E åkte iväg med Mc, och jag tog bussen till Hälla, kikade efter utemöbler och fick med mig lite annat hem. E ringde när jag preeeecis hade lagt mig i solstolen, då skulle vi iväg och käka lunch. Påvägen dit gick det jättebra, fick bara lite ont i mina handleder, men påvägen tillbaka gjorde det verkligen svinont utan att överdriva, knäna och handlederna höll på att avlida, jag kunde knappt gå av motorcykeln. Annars var det kul att komma ut och åka, inga vägar man åker bil på. Lunchen blev i strömsholm vid vattnet, ett mysigt fik. J var också med..

Sen efter jag dog ett tag så åkte vi till Rusta och köpte bord och stolar, och jag är verkligen super nöjd, tycker det blev skit snyggt. Det fick bli en limegrön duk och vita ljus på också. Nu fattas bara planket, men det inhandlas nog i veckan.

Jag har stannat hemma ikväll, var helt slut efter denna dagen och är natt trött redan nu. E är iväg och grillar. Jag måste ju upp och jobba imorn, delad tur. Härligt!!!! (Kill me someone)

Så snart dags för bädden och klockan är bara 22.. Herrejäklar har jag gått och blivit gammal på riktigt, med tanke på att jag är trött nu och mina kassa leder?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0