Fortfarande vaken..

06.40 står klockan på, ingen sömn än. Lite trött Ja! Så fort jag nästan somnat i soffan så är det någon katt som försöker ta sig in eller ut. Jag vet ju inte när jag kan låta dom vara tillsammans. Skilla är nog leksugen så jag vågar inte än. Så nu väntar jag på att min gr chef börjar jobba om ca en timma så jag kan ringa.

Det har blixtrat och åskat här, var rätt nära också, och här vid vattnet låter det rätt rejält. Började mullra redan vid 4, men de börja nog inte blixtra förrän 6 tiden..

Sitter och läser något forum om urinstopp på katter på flashback, där var det en stackars liten katt som hade först varit där och spolats och sen åkt hem och inte blivit bättre, fått åka till vetrinären och hade inte med sig sin katt hem igen :( Hemskt. Den personen valde att inte operera. Sture verkar ändå ganska så pigg, eller inte Sture pigg men ändå någorlunda, han myser med det mesta.. Så det borde vara något positivt, men antar att vi får höra det sen.

Åhh satans Skilla, hon är och försöker tracka Sture hela tiden, det är ju fan som att ha riktiga ungar hemma. Om inte värre. Varför sover hon inte för?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0