Göteborg??

Suget på att flytta till Göteborg blev helst plötsligt liite större. Sötaste Eve har tydligen fått hjärnsläpp och bestämt sig för att försöka fly Vetlanda och då till Gbg med en kompis. Emma är också sugen på att flytta dit. Så om vi säger att Eve skulle flytta dit och Jon och Emma också skulle flytta dit, så skulle vi båda ha vänner som bodde där, nu menar jag inte att Jon och Emma inte är mina vänner, men jag tror ni förstår vad jag menar.. Och sen bor Kim någorlunda nära Gbg och det blir närmare till Vetlanda.. Jag tror jag skulle känna mig jäkligt nöjd om jag kunde övertala E att flytta dit.
Men nu är det ju inte bara att flytta, vi skulle först behöva sälja denna lägenheten för att kunna köpa en där. Och innan man säljer och köper en lägenhet så måste man hitta ett nytt jobb. Själv kan jag ta vad som helst. Det är nog mer E som ska hitta något som han vill jobba med..

Har läst igenom en tråd på flashback efter områden som verkar okej att bo i, sen tittat på hemnet efter lägeheter som inte är för dyra och ser fräscha ut..

Jag skulle vilja åka dit några dagar och kolla runt lite, har mest bara fastnat för en stad utan att egentligen varit på mer ställen än liseberg... Mjoo lite mer kanske, har kusiner där också, så där har jag varit också, long time ago..

Ne men jag ska väl fortsätta drömma lite till..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0