Ingen ork..

Usch ingen bra dag, har inte känt mig så pigg, små förkyld och allmänt hängig. Jag ska INTE bli sjuk nu..
Jag går iaf inte sjuk med feber till jobbet.. Nej så mycket är det inte värt.. Då är jag hellre hemma och frisknar till.

Aja den där förbannade visningen nere på stan var ju idag, var den fin? Nej. Och vadfan är inte en fläkt en standard sak att ha i en lägenhet? Spisen hade nog funnits där sen 70 talet. Dom hade tapetserat om helt okej, men lagt ett för jäkla nytt fult golv. Jag trodde det var gammalt och frågade om dom kunde göra något åt det, men nepp det var tydligen nytt de med. Sjukt varmt var det också. Nej även att hyra var låg så tackade vi nej. Jag sätter nog balkong som en måste sak i lägenheten. Massor av intressanta visningar när jag är hemma i Vetlanda förstås, får se om E kanske vill kolla ensam, fast jag vill ju också se lägeheten. På en av dom fanns en till visningstid när jag var hemma. Men ni anar inte hur tråkigt det här börjar bli. Jag vill flytta härifrån så snart som möjligt, men jag är så otroligt trött på att kolla runt. Alltid något fel på lägenheterna hittills, ÖH skippar vi nog också, där ska vi säga till imorn om vi ska buda, men som det ser ut nu så nej, det tänker vi inte göra. Den kommer säkert komma ut en gång till för den är svårsåld.

Låt dagarna gå snabbt nu, ska bli skönt att åka hem några dagar. Kommer sakna mina 3 älsklingar förstås. Men man behöver även tid med sin familj och vänner. Tror jag ska vara en snäll dotter och göra en för tidig födelsedagstårta åt mamma. Jobbar på hennes födelsedag, så jag firar henne nu när jag kommer hem :) Sen lär vi väl ta en tripp till jönköping antingen på fredag eller lördag.

Men efter vetlanda resan är det dags att ta tag i vikten igen på riktigt, det börjar gå uppåt igen, och dit vill jag inte komma ännu en gång...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0