Shoppat :D

Ingen bra morgon, jag mådde illa till att börja med när jag cykla till jobbet, och när jag kom till jobbet var 3 sjuka och ingen vikarie ville jobba(sol och varmt=ingen som vill), så då fick jag hjälpa till med ett morgonjobb som jag egentligen inte skulle ha som gjorde mig sen till en annan, men sen gick det bättre. Men när illamående och tokstressen gick över så började ögat krångla, det har kliat HELA dagen, och det började svullna upp också men efter vila här hemma så verkar de någorlunda gått bort..

Efter jobb åkte jag ner på stan och shoppade, det jag egentligen ville ha hittade jag inte, någon enklare kjol eller klänning, det är ju antingen långklänning eller fest klänning som finns. Jag har Väldigt svårt att se mig i långklänning. Och jag hittade bikiniunderdel, men fick ta i strl 38 för 36 fanns förstås inte, men jag hade letat i de flesta affärer och gav upp och köpte dom ändå. Så dagens shopping blev: Bikinitrosor från Lindex, Vita leggings från Vila (slut överallt med den korta modellen), trosor,shorts,tunika,ett längre linne från New Yorker. Ja de var nog allt tror jag..

Jag ser som en jäkla 14 åring i fejset, det har dykt upp dryga finnar i ansiktet, vafan kommer dom ifrån, säkert minipillerna, men blää...

Vi har precis ätit sallad från Kajen, finns ingen godare sallad, får välja heelt själv vad man vill ha :) Så borde fler ha. Nu ska jag se fotbollen, nu är de lite kul att se när de är få lag kvar. E lär ju säkert leta upp tv apparater på Kreta för jag tror de sista matcherna spelas när vi är där..

Här är kläderna, storlekarna ser ju mong ut nu när jag skulle fixa alla på samma bild..
.....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0