Home in Vås again!

Helgen har varit bra, en helg i Vetlanda är alltid bra ;) På fredagen så lämnade vi bara våra grejer hemma sen kom Eve och hämtade oss och körde ner oss till Östanå (som ligger väldigt nära annars) mamma,pappa,oskar,nell och colin var där. Åkte ut med båten och vittjade kräftburarna, hem och tog några öl sen snabbt i säng. Upp igen kvart i sex!!!!! på morgon för att vittja ännu en gång. Fick ännu mer kräftor, var lite pigg när vi kom hem medans E däckade i säng snabbt igen.. Somnade efter ett tag jag med, sen när vi vakna åkte vi på en liten shoppingtur i lilla Vetlanda, köpte mig ett par nya jeans och en skjorta och trosor. Hejdå pengar :(

Eve kom förbi en snabbis innan vi skulle åka till MÅ(l)ILLA.. Riktigt mycket folk där, vi gick till festområdet och tog en öl innan det började igång. Såg några heat innan jag nästinpå kissade ner mig och när jag ändå var tvungen att kissa så passade vi på att köpa ännu en öl :) Men sen var vi färdiga med ölen, var ju där för att se på speedway. Jonasson vann ett heat, förbannat bra kört av honom. Vi hade ett kukhuvud bakom oss, när vi hejjade på Jason när han vann så började han tjabba och gnöla, typiskt en äcklig dacke! Det är nog världens sämsta förlorare. Han visste egentligen inget alls om speedway men hade jävligt mycket att säga om det. Och tyvärr är jag inte den som håller käften.. Och en gubbe på säkert över 70 bast borde fan hålla käften, är du mellan 12- 18, okej du fattar inte bättre kanske och tycker det är kul att vara dryg men 70 år? Full som en idiot var han också, han gick innan ens allt var färdigt, då är man fan inte intresserad.. Sen brevid E satt en annan kärrring och höll för öronen när cyklarna åkte förbi, känsliga människa.  Men det var en rolig kväll och Holta vann, 2a kom Jason och Gollob 3.a..  Väldigt synd att inte Jonasson kom med i semi, tror han hade blivit farlig annars.. Men hoppas han kommer upp nästa år..

När vi kom hem åt vi kräftor, och fyfan vad gott det var. Man blir inte direkt mätt på det, man slutar när det gör ont i tungan eller läpparna :)

Idag kom Natalie,Jesper och lilla Melker förbi en sväng, och vilken sötnos han är, han göra inga onda ljud ifrån sig den lilla killen. Önskar man hade kunnat träffas lite oftare bara.

Jag körde en bit hem, men helt seriöst är det grymt tråkigt att köra lagligt, iaf när man bara får köra i 70, har man kört i 90 så känns 70 väldigt sakta, det kändes så sakta så att jag blev så pass trött att jag fick byta med E, så när vi bytte så slocknade jag nästan hela vägen hem :)

Imorn ska jag tillbaka till jobb igen, efter jobb ska vi åka och kika på lägenheten :D Hoppas vi kommer kunna mäta lite, soffan kan vara liite för stor. Jag hoppas inte, vore drygt om vi måste köpa en ny, den här köpte vi ju i november.. Vi får väl se.

Nej softa i soffan nu!

En bild från GP!
...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0