Dryg handledarkurs.

Usch det var verkligen en sömnkurs den där handledarkursen, men nu är den iaf över, men jag tror jag ska på en till risk kurs. Men får väl ta det sen efter jul och nyår. Får väl först se hur lång tid det tar innan E får ett godkännande från VV.

Det är sjukt kallt ute och snö har de kommit också, så jag lär väl få gå till jobbet imorn. Buhu, upp en halvtimma tidigare. Och så tar de lång tid att gå hem. Nej jag har ingen lust.

Min mobil är ute på blocket, nu är jag trött på den, så tänkte jag säljer den och köper en ny, får väl lägga dit lite själv men de är det värt, jag gillar verkligen inte touch, vill ha med tangenter, de som är så bra som jag egentligen vill ha dom kostar förbannat mycket, så jag får ta en billigare sort istället. Nu har vi ju Net On Net här, super. Går väl knappt hitta det billigare än där?

Inga nya missar som intresserar mig på blocket, jag tror jag nästan lyckats med övertalning här hemma iaf :D Men efter denna så blir de inga mer katter, 2 får räcka. Sen får det bli barn. Eller sen och sen, det kommer ju ta ett tag till.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig, sen blir det nog sängen ganska så tidigt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0