11.11

Åh underbara sovmorgon. Men vaknade till vid 06.53 för att vara exakt, tittade nämligen på klockan för jag fick väcka E för han hade något möte vid 7.30. Han är en värre snoozare än mig.. Då äre illa!

Rejäl städning har stått på listan idag, men med bra hög musik så går det rätt så bra. Hittade låtar som jag lyssnade väldigt mycket på när man festade runt 16 år.. Oj vilka minnen man har sen dess, inte många lugna helger då inte.


Gigi D´Agostino - La Passion.

Man läser om Carema överallt nu. Jag tycker det är hemskt som vissa har blivit behandlade och jag tycker absolut att dom där högsta chef nissarna kan få sparken och jag hoppas dom får samma vård som dom vill att personalen ska ge dom äldre när dom själva blir gamla. MEN jag tycker att media får det att låta som alla Carema är likadana och det anser jag att dom inte är. Jag jobbar för Carema, visserligen på hemtjänsten, men vänta lite till så dyker något skit om det också upp. Och hos oss funkar det inte sådär, vi har ingen personal brist, inte som jag upplever det iaf. Visst fan kan det bli tajt på helgerna om någon blir sjuk och inte en enda vikarie kan komma in, men kunderna får sin hjälp. Och ska dom bara granska Carema? Tror dom att de andra företagen är änglar? Don´t think so! Inom hemtjänsten får man se hur t.ex läkare behandlar de äldre som om dom vore dumma i huvudet och dom får inte alls samma hjälp som t.ex jag skulle få. Oj då, det är visst inte ens Carema jag pratar om nu!
Nej nu har jag sagt en liten del av vad jag tycker om detta...

Nu ska vi snart se film, Bad Teacher har jag beställt.
Imorn blir det mat och dryck med C&M, var ett tag sen nu så det ska bli trevligt.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0