Äntligen helg.

Oj vad jag längtat efter denna lediga helg. Det finns inget som jag måste göra. Jag tänker sova så mycket jag bara kan. Har varit så enormt trött hela veckan.
 
Det här med gravidhormoner kan visa sig på jobbet ibland, blev faktiskt arg på en arbetskamrat häromdan. Jag tänker inte gå in på vad som hände men varför kan man inte samarbeta när tid finns? Förstår mig inte på vissa människor, och när människan även sa att den sket i det så kokade det i mig. Jag gick ut istället. Det var lika bra det för det kan komma så många fula ord i min mun som jag inte tycker om ibland. Men jag tänker inte lägga någon onödig energi på den personen, räcker att jag är helt slut över att gå till jobbet.
 
Fredagskväll och jag är ensam, E är på någon form av jul aw. Jag har precis lipat klart till Greys, och självklart, när det bästa och mest spännande avsnittet visas så gissar jag på uppehåll i några veckor?! Jag längtar verkligen tills nästa..
 
Köpte nytt vardagsrumsbord i veckan, var så trött på det som jag målade sist, färg hade försvunnit från lite överallt och det såg allmänt smutsigt ut, så jag ville ha nytt. Tur blocket finns när man inte har mycket pengar :) Det gamla bordet skänkte jag till en arbetskamrat istället. Jag tänker inte måla igen, påminn mig om det nästa gång jag får fnatt.. För det kommer hända..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0