Mitt i natta!!

Vaken mitt i natten, inget ovanligt men ändå.
Har kollat lite tapeter, vill tapetsera om våran svart mönstriga vägg, få in lite färg. Frågan är vilken färg, ska jag göra allt i lila nu, eller ska det fortsätta vara limegrönt? Sen är tavlorna i den ljusare lila och skulle jag ta in lila i resten av hemmet skulle jag vilja ha mörklila, kan man blanda?
Fast jag får väl börja med att fråga E vad han tycker.. Får tyvärr inte riktigt göra som jag vill :(

Har även tittat igenom alla album man har på fb, när missarna var små, tycker dom alltid ska vara sådär små.
Och man har faktiskt hunnit med några resor under åren; turkiet,spanien,estland,lefkas,kreta,zakynthos. Bästa resan är Lefkas, Allt var verkligen fint där, förutom "hotellet". Dit åker jag gärna tillbaka. Sämst, ja den vet vi nog alla vilken det är, Barcelona förstås. Men nån gång ska jag ge det en till chans. Alla säger ju att det är så fint, men eftersom jag blev av med handväskan så tidigt på resan så blev det mesta negativt.

Det är kul att titta tillbaka, även om det bara var från i somras, Eve tidigt som fan på morgonen, sätter sig i en buske påvägen hem med någon pojk hon hittade påvägen. Eller från aspvretsgatan när vi gjorde om hemma. Tyckte köket blev så fint efter vi bytte tapeter.
Eller dagen jag och E förlovade oss, det var ett annorlunda sätt att förlova sig på, men jag kommer minsann aldrig att glömma det :)

Åh nu blev det ett sånt där långt inlägg igen, om inget alls. Typiskt mina nattinlägg...
Lika bra att krypa ner i sängen bredvid mitt hjärta :)

Nattinatt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0