28.e september..

Fick min efterlängtade sovmorgon, men vaknade först innan E gick till jobbet, som vanligt. Borde egentligen gått upp då för jag var pigg, men jag gick och la mig igen förstås och sov till 11.

Varit ute på Erikslund, gick snabbt igenom Ikea, visste vad jag skulle ha och köpte bara det(applåd till mig), sket i resten av butikerna, dels är de inte så spännande att gå ensam och sen är det inget jag riktigt behöver heller, eller egentligen vill jag ha svarta byxor, men jag har så jäkla många byxor så jag låter bli..
Sen ett besök på ÖB, där köpte jag minsann inte alls det jag behövde, blev lite allt möjligt, men det var ju nödvändigt förstås.. Hittade ljus som matchade tavlorna också.
Skrev häromdan att ljusen höll på att ta slut, gick igenom ljuslådan(ja jag har en speciell låda för bara ljus) och det fanns minsann fullt av ljus. Aja bättre med för mycket än för lite..

Ikväll har jag varit barnvakt åt J en liten stund, vi har lekt med katterna och sett på tv. Jag har tyvärr inte ett hem med leksaker..Fick även en blomma av Lisa i födelsedagspresent, passade jättebra då den andra precis tagit livet av sig..

Så jag får väl ta och plantera i blomman innan den också blir deprimerad..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0