23.e Januari

Då var helgen över. Har inte gjort ett dugg. Jobbade idag, gick helt okej, lite smått deprimerande men värre kommer nog dagen vara imorn. Skulle behöva semester.. Åka till ett varmt land, vill inte vänta till april.


Har tagit paus från bantandet, så idag blev de våfflor till middag, äter det så sällan och sååå himla gott det var.

Läste en blogg som skrev om den aldrig raderade sina inlägg, jag raderar ju mina inlägg då och då. Jag menar det just då när jag skriver det, men känns fel att skriva om E (för det handlar nog alltid om honom i såna inlägg) när han inte kan skriva sin del.. Och sen vill jag inte att hela världen ska veta om mina problem.. Därför raderar jag mina inlägg, ja om jag inte skrivit på fyllan nån gång och raderade det för det absolut inte hade med något att göra. Det har ju hänt.
Neh ville väl egentligen inte något med det. Är ju faktiskt skönt att skriva av sig ibland, just därför kommer såna snabba inlägg upp.

Nepp nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag tydligen se på något med Saab, riktigt intressant, nicht!


Kommentarer
Cicci

Sv; Lustgasen var min vän. :) Fast, till slut fattade jag itne hur jag skulle göra i den, så då skrek jag nog mest i den. Man måste kunna koncentrera sig i den för att de ska funka, så man tar den rätt. Annars är den bara överflödig.

2011-01-24 @ 08:37:49
URL: http://tionolletttio.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0