Tjobre..

Buhu nu börjar ångesten komma fram, imorn ska det jobbas igen.. Uhhh! Det är inget jag vill.

Igår natt så plumpa Sture i toaletten, vi hade besök på kvällen och sist in hade glömt fälla ner sitsen, så Sture var ju såklart nyfiken vad som fanns däri och hopp i så badade han, nej så illa blev det aldrig, han måste varit snabb upp för han var bara blöt om tassarna. Man fick sig ju ett skratt, man får ganska så många med dessa kissar, för en liten stund sen så bråkade dom om vem som skulle ligga i datorstolen, ena stunden låg Skilla där, men så kom det en attack från Sture så hon flög ner och sen gjorde hon likadant tillbaka, ingen vann, E tog sin stol själv sen. Nu ligger istället Sture helt utslagen i soffan i förberedelse på nästa jävulskap..

Idag kunde vi åka och handla*äntligen* det är bra med bil, väldigt snällt som sagt att vi eller E fick låna den. Fick bli kroppkakor till middag, och lite smoothie glass efteråt.
Vill att denna vecka och lite av nästa vecka ska gå snabbt, sen så kommer mamma och pappa nästa helg, ja inte helgen som kommer men helgen efter det. Då ska jag ta med mamma på affärer som E gärna inte går i :)

Nehe ska smaska i lite mer glass nu.. Sen är helgen över.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0